Familiewapens lenen zich goed om te graveren door de duidelijke lijnen in het design. In onze winkel hebben we familiewapens op veel verschillende producten mogen graveren. Van zegelringen, gastenboeken, laptop hoezen tot een bijl en AirPods. Een uniek cadeau voor je familieleden. Hier een kort overzicht van wat er mogelijk is bij Uncover Lab.Top 3 producten met familiewapens


1. Zegelringen

Gouden zegelring met familiewapen gravering


2. Secrid portemonnees

Secrid familiewapen


3. Moleskine boekjes

Moleskine met familiewapen graveringFamiliewapen graveren met design tool

Elk product op onze website valt te bewerken met de ingebouwde design tool. Het is mogelijk tekst maar ook afbeeldingen toe te voegen aan de gravering. Waaronder een afbeelding van jou familiewapen. 

Kwaliteit van het design

Wanneer een afbeelding een te lage kwaliteit heeft kun je ons een mailtje sturen naar hello@uncoverlab.com met de afbeelding. Wij gebruiken dan verschillende handelingen in Photoshop om het beste resultaat te bereiken.

Wanneer dit niet voldoende is helpen we je graag verder met een met de hand getekend familiewapen. Hiervoor rekenen we €15,- per kwartier. Gemiddeld kost het 30 minuten om een wapen te tekenen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid detail.


Seal ring


Engraving your own product

Maak een afspraak met deze link. Je kunt een tijdslot reserveren en wordt binnen 15 minuten geholpen met je design en gravering. De kosten hiervoor zijn €15,- Bekijk onze materialen pagina voor meer informatie over wat wij kunnen graveren. Staat jouw materiaal er niet tussen? Stuur ons een bericht via de chat, of mail naar hello@uncoverlab.com voor meer informatie.

Bijl met familiewapen gravering